Om Scoop silver

Scoop Jewellery skapades i Stockholm 1994 och hade därmed äran att nyligen fira 25 år i smyckesbranschen. Vårt märke Scoop Silver 925 finns idag i 140 butiker runt om i Sverige och är älskad för sin innovativa design samt för sin kvalité och hållbarhet.

Våra smycken

Eftersom kvalité är väldigt viktigt för oss jobbar vi enbart med skonsamma metaller såsom rhodium och äkta guld förgyllningar. När det kommer till metaller är det tyvärr många aktörer som använder nickel i sina smycken vilket lätt kan framkalla allergiska reaktioner. Som kund kan det vara svårt att veta just vilka metaller som kan skada huden eller inte, vilket är varför vi vill försäkra om att man aldrig kommer hitta nickel eller liknande metaller i ett äkta Scoop Silver 925 smycke.

design

Scoop skapar prisvärda silversmycken i modern och stilren design för alla tillfällen. De tillför det där lilla extra som lyfter helhetsintrycket av din outfit. Våra smycken är alltid svensk designade och tillverkade av högsta klass i Milano – Italien.

Kontakta Oss

Vi välkomnar mer än gärna alla frågor och har som standard att alltid svara inom 24h. Ni når oss på support@scoopjewellery.se eller på vår facebook sida Scoop Jewellery.

Stäng meny